3
0
g
t

LUX Restauranger på GT30

 

Vi är otroligt stolta, riktigt glada och oerhört förväntansfulla över vårt samarbete med LUX Restauranger som kommer driva restaurangen på GT30. Lux restauranger driver sedan tidigare Lux Dag För Dag, B.A.R, EAT och Open Café.

 

Lux låter hälsa att den nya restaurationen kommer att bli en modern restaurang med internationell känsla. Vi bjuder gästerna på en upplevelse i en tilltalande och bekväm miljö med lobbykänsla och mycket rörelse. Matkonceptet erbjuder en tidsenlig matlagning, hälsosam och fräsch med många intryck i smak och textur. Det blir en gastronomi från många kulturer, samlade i en matcocktailbar, där kocken och bartendern är väl exponerade och har en central roll för upplevelsen.

Utöver restaurangen kommer LUX också driva baren, bageriet och cafét på plats.