3
0
g
t

Medlemsevent Maj

Medlemseventen under maj månad kommer göra att du blir lugnare, bättre på sociala medier och veta mer om pengar. Eventen är gratis för våra medlemmar, och anmälan gör du till ida.kugelberg (at) gt30.se. Välkomna! //Ida


3 maj – HUMBLE MORNING

Lär känna Noel och Sofie och deras bolag Humble Company lite bättre. Ett snabbväxande företag som vi kommer få höra mycket om. Vi bjuder på frukost i working Lounge

3 maj – REBIRTHFIT

Vår PT Michael Glover på reBirth är redo i gymmet för ett lunchpass.

5 maj – YOGA MED ANNA 12.00

Bjud med en vän och avsluta veckan med ett lugnt yogapass där vi fokuserar på att synka rörelser med andetag. Klassen är 45 min lång. Använd gärna gymmets omklädningsrum för ombyte och efterföljande dusch och bastu. Inga tidigare kunskaper eller föranmälan krävs. Samling i Lobbyn.

5 maj – LUST! – VERNISSAGE MED AW

Vernissage med LUST, en 360° VR-film producerad av Kitty Schumacher och Tilda Ragnartz. Filmen problematiserar skuldbeläggande av sexuella drifter.

10 maj – REBIRTHFIT

Vår PT Michael Glover på reBirth är redo i gymmet för ett lunchpass.

11 maj – Women With: Money Talks

Kvinnliga nätverket Women With bjuder in till en träff med pengar, sparande och aktier i fokus. Förutom nätverkande med spännande kvinnor på plats får vi lära oss allt från hur man kommer igång med sitt sparande till hur man blir en fena på aktier och bra investeringar. Talare för kvällen är Anna Svahn, Lena Apler och Eva Trouin. Begränsade platser, föranmälan krävs.

17 maj – REBIRTHFIT

Vår PT Michael Glover på reBirth är redo i gymmet för ett lunchpass.

18 maj – Social Morning

Möt Marcus Smith, VD på SocialView, om hur företag kan lyckas med sin marknadsföring i sociala medier. Det SocialView inte vet om sociala nätverk är inte värt att veta. Marcus blev korad till Årets Raket 2017 YEoS – Sveriges ledande unga entreprenörer. Ingen föranmälan krävs.

19 maj – YOGA MED ANNA 12.00

Bjud med en vän och avsluta veckan med ett lugnt yogapass där vi fokuserar på att synka rörelser med andetag. Klassen är 45 min lång. Använd gärna gymmets omklädningsrum för ombyte och efterföljande dusch och bastu. Inga tidigare kunskaper eller föranmälan krävs. Samling i Lobbyn.

23 maj – Lunch & Learn 12.00

Vi samlas och äter en lunch 12.00 tillsammans. Denna gång får vi träffa Maureen Hamilton från Wind & Tales. Maureen är expert på resor till bla Sydamerika, så är ni i restankar är detta en lunch ni inte vill missa. Anmälan krävs.

24 maj – REBIRTHFIT

Vår PT Michael Glover på reBirth är redo i gymmet för ett lunchpass.

28 maj – YOGA MED ANNA 12.00

Bjud med en vän och avsluta veckan med ett lugnt yogapass där vi fokuserar på att synka rörelser med andetag. Klassen är 45 min lång. Använd gärna gymmets omklädningsrum för ombyte och efterföljande dusch och bastu. Inga tidigare kunskaper eller föranmälan krävs. Samling i Lobbyn.