3
0
g
t

MEDLEMSEVENT JUNI

 

Redan juni månad! På GT30 betyder det inte att vi trappa ner inför semestern – tvärt om! Vi har en fullspäckad månad framför oss med en uppsjö av härliga evenemang. Anmälningar och eventuella frågor skickar ni till mig, ida.kugelberg@gt30.se. Varmt välkomna! /Ida

7 juni – Community Frukost

Möt tjejerna bakom omskrivna Swiftr, Fanny och Johanna! De har startat en ett digitalt träningskort som är knutet till 100 olika anläggningar runt om i Sverige. Kan lova en riktigt inspirerande frukost!

 

8 juni – Sashimi på lax, makrill och röding

Krögare Henrik Norström visar knepen bakom den sashimi vi har på menyn. Du får även veta hur du gör det perfekta sushiriset och hur du serverar en poke. Skola, avsmakning och dryck! Begränsat antal platser, föranmälan krävs.

 

9 juni – Creative Mornings

Creative mornings är tillbaka! Denna gång är det Rolf Skjöldebrand, en av grundarna till Non-Violence, som kommer och berättar om deras mission att inspirera, motivera och engagera ungdomar hur man kan lösa konflikter utan att ta till våld. Begränsat antal platser, föranmälan krävs.

 

9 juni – Yoga med Anna

Bjud med en vän och avsluta veckan med ett lugnt yogapass där vi fokuserar på att synka rörelsen med andetaget

 

12 juni – Fiskromsprovning

Vill du lära dig mer om fiskrom? Vi tittar, luktar, känner och provsmakar. Krögare Daniel Frick berättar om olika sorters rom och hur han helst serverar dem. Vid detta tillfälle får du även möjlighet att köpa med dig Kalixlöjrom till ett högst fördelaktigt pris 45kr/30g, och färsk regnbågslaxrom från Älvdalen, 295kr/250g. Begränsat antal platser, föranmälan krävs.

 

13 juni – Community Lunch

Träffa Josephine Ivstam och Lena Detter på Sifferverket på en härlig lunch. Tillit, Tempo, Transparens och Tydlighet är värdeorden i deras rekryteringsprocess!

 

14 juni – rebirthFit

Utegymmet är på plats! Michael väntar på er ute på gården.

 

14 juni – Cocktailskola med Johan Evers 

Lär dig hur du gör en perfekt cocktail. Johan delar med sig av sin kunskap och kvällen avslutas med en foodtail – Penny & Bills specialitet, cocktail & mat i kombination. Givetvis kan du delta och ändå köra hem efter eventet – vi ser till att även ha ett alkoholfritt alternativ för den som önskar. Begränsat antal platser, föranmälan krävs.

 

15 juni – GT30 AW!

Nu är det dags för oss alla att samlas och skåla i gott! Ta gärna med en vän och fira in sommaren med oss.

 

16 juni – Yoga med Anna

Bjud med en vän och avsluta veckan med ett lugnt yogapass där vi fokuserar på att synka rörelsen med andetaget. Klassen är 45 min lång.

 

19 juni – Sillinläggning och kryddat brännvin

Krögare Peter Johansson lägger in sill, kryddar brännvin och berättar samtidigt allt om denna konst, från förberedelser till kryddning.  Vi blandar en cocktail som blir perfekt till den sill som just har lagats och sen är det dags att smaka av. Efter eventet får du med dig sill, knäcke från bageriet och färdig cocktail-essens att blanda med akvavit (tillräckligt för 4 personer men du kan givetvis beställa för fler). Perfekt inför Midsommar. Begränsat antal platser, föranmälan krävs.

 

21 juni – Community Frukost

Starta dagen med en härlig frukost och träffa David Blomberg som representerar webbyrån Whitespace här i Stockholm. Whitespace skapar, vidareutvecklar webbplatser, e-handel och digitala tjänster.

 

21 juni – rebirthFit

Michael Glover är redo att få oss i bästa möjliga form! Vi möts nere i gymmet. Alla olika stadier på fysik är välkomna!

 

27 juni – Community Lunch

Träffa John Sjölund, han är medical device entreprenör som har löst sin egen utmaning, leva med diabetes typ 1. John kommer berätta om  hans erfarenheter att ta en idé på en servett till en färdig produkt som idag används av 100.000-tals människor.

 

28 juni – rebirthFit

Michael Glover är redo att få oss i bästa möjliga form! Vi möts nere i gymmet. Alla olika stadier på fysik är välkomna!

 

30 juni – Cocktailskola med Johan Evers och efterföljande middag.

Lär dig hur du gör en perfekt cocktail. Kvällen avslutas med tre rätter och två cocktails – Penny & Bills specialitet!  Begränsat antal platser, föranmälan krävs.

 

30 juni – Chasing The Elements

Premiär på filmen Chasing The Elements! Några av Sveriges absolut bästa extremsportare har gjort en fantastisk film. Hisnande vackra bilder, sport i världsklass och ett superviktigt budskap.  Begränsat antal platser, föranmälan krävs.