Din plats
på GT30

Medlemskap

Hos oss kan du sitta i en kreativ mötesplats med 500 personer som jobbar inom allt från design, fastigheter, tech, PR, investeringar & musik. I våra lounger finns plats att mötas och arbeta tillsammans. Det finns också en worklounge med skrivbord för mer fokuserat arbete. Självklart har du som medlem tillgång till alla våra loungeytor och kan utnyttja receptionen och andra tjänster.

Roomservice

Tillsammans med Lux-gruppens restaurang i huset har vi room service, så du kan beställa mat och annat direkt till ditt möte eller kontor.

Vi ordnar allt från frukost till jobbluncher och kaffevagn med hembakta delikatesser. Antingen från vår egen restaurang eller något annat ställe, du väljer.

Front Desk

Vår reception är bemannad 07.00–20.00 och hjälper dig med allt du behöver. Vi tar emot dina kunder och dina bud och gör allt annat så att du kan fokusera på din verksamhet. Från att ta dina kläder till kemtvätten, till projektledning av lanseringsfesten.

Gym

I GT30 finns ett gym som ger dig möjlighet att hålla dig i form. Där finns plats för cirkelträning eller ett pass med din PT. Utrustningen  anpassad för dynamisk träning där du använder din egen kroppsvikt.

Garage

Vårt garage har infart från Grev Turegatan, precis bredvid entrén till GT30. Här kan du hyra en fast plats, eller parkera din bil och betala per timme. Har du bråttom så parkerar vi bilen åt dig. Har du en fin cykel behöver du också en säker cykelplats. Därför har vi extra säkra platser som du kan hyra i vårt garage, med dusch och bast i dörren bredvid.

Parkering

Om du har bråttom eller bara ogillar att köra ner i garaget hjälper vi till att parkera bilen åt dig eller dina kunder. Och vi kör självklart fram bilen när det är dags att åka.

Event

GT30 är perfekt för stora små och små event. Du kan boka hela gården eller bara ett rum.

Vill du ha en releasefest med på vår innergård med utomhusbio, en förhandsvisning i vårt screening room eller en intim middag i ett av chambre séparée? Vi ordnar det. Du kan till och med hyra garaget för en modevisning eller sample sale. Möjligheterna är i det närmaste oändliga.

Courtyard

GT30 har en fantastisk innergård där du kan jobba, fika och njuta av solen. Ja, du kan till och med spela pingis eller köra ett pass i vårt utegym. Det är också en perfekt plats för en after work eller sommarfest.

Vill du veta mer?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.