3
0
g
t

Nyheter & Event

Just nu på GT30

GT30 är en dynamisk arbets- och mötesplats där vi ständigt skapar unika händelser. Som medlem blir du inbjuden till exklusiva och spännande events.

28 februari, 2017

Penny & Bill öppnar med foodtails och grillat

Äntligen öppnar Penny & Bill i GT30, Stockholms första Gastrobar där grillat och mellanrätter kombineras med foodtails signerade Johan Evers. Johan har vunnit pris som Sveriges bästa bartender, och Henrik Norström och Lux-gruppen driver sedan tidigare B.A.R., EAT och Lux Dag för Dag. Boka bord gör du enklast direkt på hemsidan på pennyandbill.se

 

 

13 oktober, 2016

Dagmar Sample Sale

Sätt en notis i kalendern och förbered dig för en fantastisk möjlighet att utöka höstgarderoben när House Of Dagmar kommer till GT30 för höstens sample sale. Detta är också en unik möjlighet för dig som inte är medlem att titta in till oss på GT30 där vi mer än gärna berättar om vad vi gör just nu och vad som kommer hända framöver.

Vi ses!

 

4 oktober, 2016

LUX Restauranger på GT30

Vi är otroligt stolta, riktigt glada och oerhört förväntansfulla över vårt samarbete med LUX Restauranger som kommer driva restaurangen på GT30. Lux restauranger driver sedan tidigare Lux Dag För Dag, B.A.R, EAT och Open Café.

 

Läs mer

21 september, 2016

Ett skepp kommer lastat med design

Nu har de första leveranserna av designmöbler nått oss på GT30 och vi kan frossa i snygg inredning när vi öppnar paket från leverantörer som Flos, Lightwork, Kartell, Triwest mfl.

Läs mer

Vi gör plats för dig.

För att kunna använda GT30 som arbetsplats och mötesplats tecknar du ett medlemskap. Medlemskapet finns i olika nivåer för att matcha dina behov.