3
0
g
t

Nyheter & Event

Just nu på GT30

GT30 är en dynamisk arbets- och mötesplats där vi ständigt skapar unika händelser. Som medlem blir du inbjuden till exklusiva och spännande events.

20 juni, 2017

Henrik Norström om Penny & Bill

Intervju med: Henrik Norström
Gör: Driver Penny & Bill och The Bakery
Var: GT30
När: Sedan mars 2017

Läs mer

13 juni, 2017

MEDLEMSEVENT JUNI

Redan juni månad! På GT30 betyder det inte att vi trappa ner inför semestern – tvärt om! Vi har en fullspäckad månad framför oss med en uppsjö av härliga evenemang. Anmälningar och eventuella frågor skickar ni till mig, ida.kugelberg@gt30.se. Varmt välkomna! /Ida

Läs mer

9 maj, 2017

Medlemsevent Maj

Medlemseventen under maj månad kommer göra att du blir lugnare, bättre på sociala medier och veta mer om pengar. Eventen är gratis för våra medlemmar, och anmälan gör du till ida.kugelberg (at) gt30.se. Välkomna! //Ida

Läs mer

18 april, 2017

Creative Mornings / Spaningar från SXSW med Åkestam Holst

Nu ligger filmen upp från Creative Mornings på GT30 där Kalle och Anna från Åkestam Holst gick igenom 10 spaningar från SXSW. Boka av en timme och lär dig mer om talande grönsaker, hur vi kommer att kunna låna en hjärna från en fladdermus och lära dig hur du skapar en fejkad amerikansk senator som tar plats i nyhetsflödet.

Läs mer

28 februari, 2017

Penny & Bill öppnar med foodtails och grillat

Äntligen öppnar Penny & Bill i GT30, Stockholms första Gastrobar där grillat och mellanrätter kombineras med foodtails signerade Johan Evers. Johan har vunnit pris som Sveriges bästa bartender, och Henrik Norström och Lux-gruppen driver sedan tidigare B.A.R., EAT och Lux Dag för Dag. Boka bord gör du enklast direkt på hemsidan på pennyandbill.se

 

 

13 oktober, 2016

Dagmar Sample Sale

Sätt en notis i kalendern och förbered dig för en fantastisk möjlighet att utöka höstgarderoben när House Of Dagmar kommer till GT30 för höstens sample sale. Detta är också en unik möjlighet för dig som inte är medlem att titta in till oss på GT30 där vi mer än gärna berättar om vad vi gör just nu och vad som kommer hända framöver.

Vi ses!

 

4 oktober, 2016

LUX Restauranger på GT30

Vi är otroligt stolta, riktigt glada och oerhört förväntansfulla över vårt samarbete med LUX Restauranger som kommer driva restaurangen på GT30. Lux restauranger driver sedan tidigare Lux Dag För Dag, B.A.R, EAT och Open Café.

 

Läs mer

21 september, 2016

Ett skepp kommer lastat med design

Nu har de första leveranserna av designmöbler nått oss på GT30 och vi kan frossa i snygg inredning när vi öppnar paket från leverantörer som Flos, Lightwork, Kartell, Triwest mfl.

Läs mer

Vi gör plats för dig.

För att kunna använda GT30 som arbetsplats och mötesplats tecknar du ett medlemskap. Medlemskapet finns i olika nivåer för att matcha dina behov.