En kreativt hubb i ett ikoniskt hus

Om GT30

Grev Turegatan 30 byggdes i början av 70-talet som huvudkontor åt Sparbanken och var därefter även huvudkontor åt Spray/Razorfish under IT-boomen. Huset är uppfört i en tidstypisk arkitektur med fönster från golv till tak och ligger insmuget på Grev Turegatan, ett stenkast från Stureplan.

Under de senaste 18 månaderna har huset genomgått en omfattande renovering och förändring av planlösningen. GT30 kommer att bli en kreativ hubb med över 500 personer när det står helt klart i mars 2016. Du kommer att kunna välja på att sitta med öppna kontorslounger, fasta skrivord i en studio eller större ytor högre upp i huset.

Tillsammans med Luxgruppen och Henrik Norström kommer restaurangen Penny & Bill och The Bakery finnas i huset. Vi har eget bageri som kommer leverera färskt bröd från tidig morgon till sen kväll, och krogen kommer att fokusera på cocktails och mellanrätter – något vi har valt att kalla Gastrobar.

Vi finns på GT30

Här är vi som finns på GT30 i Stockholm.

 

 

To be announced

Vi gör plats
för dig

För att kunna använda GT30 som arbets- och mötesplats tecknar du ett medlemskap. Medlemskapet finns i olika nivåer för att matcha dina behov – här får du plats oavsett om du är ensam frilansare eller om du som större bolag behöver en plats i centrala Stockholm.