En kreativ hubb i ett ikoniskt hus

Om GT30

GT30 har sin utgångspunkt i idén om att det är roligare att jobba tillsammans. I ett ikoniskt Stockholmshus sitter idag 500 personer som alla jobbar med olika saker, men tycker att möten och utbyten mellan varandra gör arbetslivet både roligare och bättre. Här hittar du allt från författare till affärsänglar, entreprenörer till jurister och uppfinnare och filmskapare och tillsammans gör vi event, spelar in podcasts, har frukostar på The Bakery och hittar samarbeten i olika former.

Medlemskapen på GT30 finns i olika nivåer, och du kan både ha ett loungemedlemskap, fast plats, ett eget rum eller ett helt eget plan för dig själv och ditt företag. GT30 är ritat av Koncept Stockholm och öppnade i mars 2017. Välkommen.

Grev Turegatan 30 byggdes i början av 70-talet som huvudkontor åt Jordbrukets Bank och var därefter även huvudkontor åt Razorfish under IT-boomen. Huset är uppfört i en tidstypisk arkitektur med fönster från golv till tak och Hoburgkalksten och ligger ett stenkast från Stureplan. Under de senaste 24 månaderna har huset genomgått en total renovering och förändring av planlösningen.

Tillsammans med Luxgruppen och Henrik Norström finns restaurangen Penny & Bill och The Bakery i huset. Vi har eget hantverksbageri som kommer leverera färskt bröd från tidig morgon till sen kväll, och krogen kommer att fokusera på cocktails och mellanrätter – något vi har valt att kalla Gastrobar.

Vi gör plats
för dig

För att kunna använda GT30 som arbets- och mötesplats tecknar du ett medlemskap. Medlemskapet finns i olika nivåer för att matcha dina behov – här får du plats oavsett om du är ensam frilansare eller om du som större bolag behöver en plats i centrala Stockholm.